De online therapeut

Voor wie?

Online coaching en therapie is bedoeld voor...

 • kinderen vanaf 8 jaar;
 • jongeren en jongvolwassenen;
 • ouders.

...die te maken met verschillende sociaal-emotionele problemen en het prettig vinden om begeleiding te krijgen in hun eigen vertrouwde omgeving. Via beveiligd beeldbellen hebben we contact met elkaar.

Online kindertherapie

Online jeugdtherapie

Online ouderbegeleiding

Tijdens online sessies wordt er ook gebruik gemaakt van speltherapie. De kwaliteit van deze sessies staan gelijk aan afspraken in de praktijk. 
Er kunnen praktische redenen zijn om te kiezen voor online sessies, bijvoorbeeld omdat jullie niet in de buurt van Bathmen wonen of omdat je kind te weinig energie heeft voor sessies (met reistijd) in de praktijk. 

Meer informatie over kindercoaching en kindertherapie vind je hier:

Je zit niet lekker in je vel. Misschien weet je waardoor dit komt of misschien niet. Wanneer je graag hulp wilt van praktijk Mist, dan kun je kiezen voor afspraken in de praktijk of via beeldbellen. Wanneer je kiest voor online afspraken, dan ontvang je een link voor ons afspraak.

 

 

 

Meer informatie over jongerencaching en jeugdtherapie vind je hier:

Online ouderbegeleiding is niet anders dan begeleiding in de praktijk. Alleen hebben jullie geen reistijd en is het bijvoorbeeld mogelijk om afspraken in de vroege avond te plannen, zonder dat je oppas hoeft te regelen. 

 

Ouderbegeleiding komt vaak naast een traject met jullie kind te staan. Ook zonder therapietraject voor je kind is het mogelijk om opvoedondersteuning te vragen. Ik kom dan kortdurend naast jullie staan, totdat jullie zelf weer verder kunnen.

   

  'Op afstand altijd dichtbij'

  Wat heb je nodig voor online coaching en therapie?

  • Je ontvangt een link voor onze afspraak;
  • Pak iets te drinken en zoek een rustige plek waar jij, je kind of jullie kunnen zitten;
  • Open de link op je computer of telefoon (je hebt een internetverbinding nodig);
  • Het is prettig om een koptelefoon te hebben;
  • Zorg dat je papier, pen en potloden bij de hand hebt;
  • Voor kinderen is het fijn om spelmateriaal in de buurt te hebben. Wanneer er specifiek materiaal nodig is, laat ik dit van de te voren weten. Meestal maken we gebruik van creatief materiaal, Lego of Playmobil.

  De online kind-, jeugd en gezinstherapeut

   

  Samen met drie collega's specialiseer ik me verder in het online werken. We bespreken samen casussen waarin het online werken centraal staat, delen online interventies met elkaar en zoeken nascholingen uit op dit onderwerp.
  We hebben ons expertises gebundeld in de volgende sites:

   

  www.deonlinekindertherapeut.nl

  www.deonlinejeugdtherapeut.nl

   

  Laten we kennismaken!

  Neem contact op voor al je vragen of je aanmelding.